• Volg onze campagne

  #vlaanderenverdientbeter
 • NT magazine maart

  Lees meer
  Carrousel
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Vergeet je syndicale premie niet aan te vragen

Nieuws

Meer nieuws
Zware beroepen
Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine bevestigt dat er deze legislatuur geen nieuwe regeling komt voor zware beroepen en dat de tantièmes behouden blijven. Daarmee komen de beloofde correcties op de pensioenhervorming voor zware beroepen er niet. Ook gaat de afbouw van  de tantièmes verder.
Lees meer
vrouwendag150
8 maart is het wereldvrouwendag. De organisatie Wereldvrouwenmars eist dat de politiek dringend van koers verandert en dat ze de recente besparingsmaatregelen op de kap van vrouwen stopt. ACV Openbare Diensten steunt die strijd en stapt mee in de vrouwenmars. Doe jij ook mee?
Lees meer
Tucht
Minister van Pensioenen Bacquelaine (MR) moet dringend werk maken van twee maatregelen die hij eerder al beloofd had. De eerste maatregel gaat over het aanvullend pensioen voor federaal contractueel overheidspersoneel. De andere kwestie gaat over de gelijkstelling van het verlof verminderde prestaties in het onderwijs in Vlaanderen voor het overheidspensioen. ACV Openbare Sector roept de minister op beide kwesties zeer spoedig te regelen. 
Lees meer
Meer nieuws
Vacature

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Werkzaamheden website

Website op 22, 23 en 24 maart niet bereikbaar

Door werken is deze website vanaf vrijdag 22 maart 17.00u tot zondagavond 24 maart 20.00u. niet beschikbaar. We excuseren ons voor het ongemak.

Check je profiel op Mijn ACV

 
Bekijk je persoonlijk dossier op Mijn ACV.

In de aanloop naar die verkiezingen bevroeg ACV Openbare Diensten het personeel van de lokale besturen naar de werktevredenheid. Check de resultaten hier en ontdek hoe het gesteld is in jouw gemeente.
Lees meer

Waar staan we met...


Elk geval van wangedrag bij hulpverlening is er één te veel. Toch is de problematiek nog vaak taboe. De vrouwenwerking van ACV Openbare Diensten wil met jouw hulp dat taboe doorbreken. Werk jij in een openbare dienst en is je werkplek de woning van de patiënt, gebruiker of cliënt? Vul dan deze bevraging in!
Lees meer