Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   


Vergeet je syndicale premie niet aan te vragen!

    

 

Nieuws

Meer nieuws
Meer nieuws

Deze maand in NT Magazine...

"Klare taal bij hervormingen "

Diplomabonificatie: veelgestelde vragen


Binnenkort tellen je studiejaren niet meer automatisch mee bij de berekening van je pensioen, maar moet je ze "afkopen". De nieuwe regeling gaat in vanaf 1 december 2017. Hier kan je terecht voor informatie over de nieuwe wetgeving. Wij bundelden de vragen die onze consulenten het vaakst krijgen en beantwoorden ze. 

Syndicaal menu: een blik op de sociale actualiteit


Wat is er allemaal aan de hand? Welke onderhandelingen zijn er op dit moment bezig? Welke akkoorden worden er gesloten? We geven je een blik op de sociale actualiteit in ons syndicaal menu. 
Lees meer

Elk geval van wangedrag bij hulpverlening is er één te veel. Toch is de problematiek nog vaak taboe. De vrouwenwerking van ACV Openbare Diensten wil met jouw hulp dat taboe doorbreken. Werk jij in een openbare dienst en is je werkplek de woning van de patiënt, gebruiker of cliënt? Vul dan deze bevraging in!
Lees meer

In februari, maart en april 2018 komen de jongeren van ACV Openbare Diensten jullie op het werk verwarmen! Ze komen naar je toe met hun koffiebusje "Peace, love and coffee". Lees hier hoe je ervoor kunt zorgen dat ze ook bij jou langskomen. 
Lees meer

Meer middelen voor de ouderenzorg: sfeerbeelden manifestatie

Nog altijd weigert de regering naar ons te luisteren. Daarom kwamen we op 27 oktober opnieuw op straat om meer middelen en vooral meer personeel voor de zorgsector te eisen.

zorgkredietbe

Loopbaanonderbreking wordt zorgkrediet

De loopbaanonderbreking is zorgkrediet geworden. 

Vragen? Op zoek naar meer informatie?
Bekijk hier wat er veranderd is.