Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Vergeet je syndicale premie niet aan te vragen

Nieuws

Meer nieuws
ACV
Naar aanleiding van de verkiezingen van mei 2019 voert het ACV de campagne 'Een ander beleid is mogelijk'. Het ACV probeert zoveel mogelijk mensen te overtuigen van een sociale visie en dit ook te laten doorwegen in het stemgedrag.
Lees meer
Zware beroepen
Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine bevestigt dat er deze legislatuur geen nieuwe regeling komt voor zware beroepen en dat de tantièmes behouden blijven. Daarmee komen de beloofde correcties op de pensioenhervorming voor zware beroepen er niet. Ook gaat de afbouw van  de tantièmes verder.
Lees meer
vrouwendag150
8 maart is het wereldvrouwendag. De organisatie Wereldvrouwenmars eist dat de politiek dringend van koers verandert en dat ze de recente besparingsmaatregelen op de kap van vrouwen stopt. ACV Openbare Diensten steunt die strijd en stapt mee in de vrouwenmars. Doe jij ook mee?
Lees meer
Meer nieuws
Vacature

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Check je profiel op Mijn ACV

 
Bekijk je persoonlijk dossier op Mijn ACV.

In de aanloop naar die verkiezingen bevroeg ACV Openbare Diensten het personeel van de lokale besturen naar de werktevredenheid. Check de resultaten hier en ontdek hoe het gesteld is in jouw gemeente.
Lees meer

Waar staan we met...


Elk geval van wangedrag bij hulpverlening is er één te veel. Toch is de problematiek nog vaak taboe. De vrouwenwerking van ACV Openbare Diensten wil met jouw hulp dat taboe doorbreken. Werk jij in een openbare dienst en is je werkplek de woning van de patiënt, gebruiker of cliënt? Vul dan deze bevraging in!
Lees meer