Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Nieuws - Politie

Alles bekijken
jasje
De stakingsaanzegging van de spoorwegpolitie is tijdelijk opgeschort. De vakbonden hebben besloten de komende week de extra inspanningen van de overheid te willen bekijken, hoewel die onvoldoende zijn. "De werkomstandigheden van het personeel moeten nu aangepakt worden", zegt secretaris Joery Dehaes.
Lees meer
Spoorwegpolitie
Op donderdag 23 november 2017 voeren ACV Politie en CSC Police actie voor de deuren van het onderhandelingscomité van de geïntegreerde politie. "Wij eisen van de overheid een duidelijke toekomstvisie voor de spoorwegpolitie en de wegpolitie, en een plan van aanpak om het personeelsgebrek weg te werken", zegt secretaris van ACV Politie Joery Dehaes. 
Lees meer
Politie
ACV Openbare Diensten maakt zich ernstig zorgen over een nieuw wetsvoorstel rond de regeling van de private en bijzondere veiligheid. Met het voorstel, dat de inzet van private bewakings- en veiligheidsfirma's bepaalt, wordt opnieuw een grote stap gezet richting een privatisering van de openbare diensten. Is onze veiligheid op die manier nog wel gegarandeerd?
Lees meer
Alles bekijken
acv politie

Website ACV Politie

Ga naar de website van ACV-Politie