Wil je graag bij de politie werken?

Om aan de slag te gaan bij de politie moet je over heel wat competenties beschikken. Het is dan ook meer dan normaal dat er op heel wat criteria getest wordt  om de ideale kandidaten te weerhouden.  Wist je dat slechts één op tien kandidaten de eindmeet behaalt?

Omdat deze selectietesten heel belangrijk zijn heeft ACV-Politie en ACV-Bijblijven beslist om geïnteresseerde kandidaten de kans te bieden zich voor te bereiden op deze selectietesten. We gaan niet in vogelvlucht over deze testen maar om een goede voorbereiding te garanderen spreiden we dit over 2 dagen. Dankzij een goede voorbereiding maak je immers meer kans dat je met glans slaagt voor de selectietesten.

Tijdens 2 infosessies word je wegwijs gemaakt in wat er je te wachten staat wanneer je kandideert voor een job bij de politie.

Op dag 1 geven we heel wat nuttige informatie en tips over de politiestructuren en het verloop van de selectieprocedure. Uit ervaring weten we op welke vlakken veel kandidaten soms sneuvelen.
Dag 2 biedt de deelnemers een unieke kans om enkele oefeningen te maken die specifiek voorbereiden op de selectieproeven. We staan onder meer stil bij de rapportagetest, de cognitieve test, de situatieproef en het interview.
Enkel als je dag 1 hebt gevolgd kan je deelnemen aan dag 2.

Indien je wil deelnemen aan deze 2 dagen dan kan dit. Iedereen die geïnteresseerd is in een job bij de politie en gemotiveerd is om er echt voor te gaan, is van harte welkom!  Je mag trouwens al vanaf het laatste jaar secundair onderwijs deelnemen aan de selectieproeven. Inschrijven voor deze dagen is wel noodzakelijk.

Dag 1 gaat door op maandag 20 april 2015 van 19.00 uur tot 21.30 uur.
Dag 2 gaat door op zaterdag 25 april 2015 van 9.00 tot 16.00 uur.

Beide dagen gaan door in de gebouwen van ACV Gent-Eeklo, zaal Torrepoort, Poel 7 te Gent.

Inschrijven voor deze dagen kan via:
www.jeloopbaan.be, via e-mail adenocker@acv-csc.be of telefonisch via nummer 053 73 45 60.
Hier vind je onze flyer.