Lidmaatschap

Verzeker je van:

  • Persoonlijke service
  • Juridische hulp
  • Loopbaanadvies
  • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   

Lokale en regionale besturen

Alles bekijken
militant-huisvuil
Na het ontslag van een militant roepen wij alle militanten uit de regio op tot protest tegen de directie wegens onbehoorlijk bestuur en slecht management. Kom op woensdag 30 januari om 19 u naar de grote markt van Dendermonde!
Lees meer
Verko150
Sinds 2 januari is er een staking aan de gang bij Verko Dendermonde. Een vakbondsafgevaardigde werd geviseerd nadat hij pestgedrag op de werkvloer aankaartte. Uit solidariteit legde een deel van het personeel het werk neer. Verko heeft de vakbondsafgevaardigde nu ontslagen. 
Lees meer
Onderhandeling
Op 30 november werden de vakorganisaties uitgenodigd op het overleg om de loon- en arbeidsvoorwaarden te bespreken voor het personeel van het nieuwe Zorgbedrijf Vilvoorde. Tijdens dit overleg werd het nieuwe arbeidsreglement en de nieuwe rechtspositieregeling voorgelegd die vanaf 1 januari van toepassing zijn.
Lees meer
Alles bekijken

In de aanloop naar die verkiezingen bevroeg ACV Openbare Diensten het personeel van de lokale besturen naar de werktevredenheid. Check de resultaten hier en ontdek hoe het gesteld is in jouw gemeente.
Lees meer

Koffietour Jong ACV Openbare Diensten

De jongeren van ACV Openbare Diensten toeren heel Vlaanderen rond met hun koffiebusje.

zorgkredietbe

Loopbaanonderbreking wordt zorgkrediet

De loopbaanonderbreking is zorgkrediet geworden. 

Vragen? Op zoek naar meer informatie?
Bekijk hier wat er veranderd is.