ENQUÊTE: Is jouw lokaal bestuur een goede werkgever?Volgend jaar zijn er lokale verkiezingen. In de aanloop naar die verkiezingen peilt ACV Openbare Diensten naar de tevredenheid van het personeel in alle lokale besturen. Zo weet zowel het huidige bestuur als het toekomstige wat er leeft bij het personeel. Je komt ook te weten hoe tevreden je zelf bent op je werk. 

De enquête loopt van 23 november 2017 tot 31 maart 2018. We gaan de werktevredenheid van het personeel na door te kijken naar arbeidsinhoud, -voorwaarden, -omstandigheden, -verhoudingen en - organisatie. De resultaten gieten we in een rapport per bestuur. Die maken we nog voor de verkiezingen bekend. Na de verkiezingen bezorgen we het rapport ook aan de nieuwe bestuursploegen. Zo leggen we de belangen van jou en je collega’s op tafel. Ook jij ontvangt het rapport van jouw gemeente nadat het onderzoek is afgelopen. 

Geef je mening in de enquête! Moedig al je collega’s aan om hetzelfde te doen. Hoe meer deelnemers, hoe luider onze stem zal klinken!

De enquête invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je komt ook te weten hoe tevreden je zelf bent op je werk. 

Vul hier de enquête in!
Heb je de enquête niet ingevuld maar wil je toch op de hoogte blijven van de resultaten van ons onderzoek?
Registreer hier je gegevens zodat we je onze rapporten kunnen bezorgen.

Wil je meer weten de theorie achter ons onderzoek?
Bekijk hier het wetenschappelijke kader waarop we ons baseren.