De leukste anekdote
Als militant /kern ben je zeker al toffe momenten tegengekomen.

ACV-Openbare Diensten gaat de komende maanden op zoek naar het leukste verhaal rond syndicale werking. Dit kan iets zijn dat je/jullie is overkomen als militant/kern of iets dat je/jullie ondernomen hebt/hebben binnen je bestuur. Alles mag, geen enkel verhaal is te gek!

Om deel te nemen aan onze wedstrijd mail je gewoon je anekdote naar dorien.dewit@acv-csc.be. Dit kan tot 15 april. Daarna beslist een jury welke de tien leukste verhalen zijn. De verhalen van de tien finalisten posten we op de website en vanaf 1 mei tot 30 juni mag het publiek online zijn stem uit brengen voor de leukste anekdote. De drie anekdotes met de meeste stemmen worden bekroond met een prijs. En die prijs is niet min want de drie winnaars krijgen een cadeaucheque om te besteden aan een nóg leukere activiteit én een reportage in ons maandblad Nieuwe Tijd!

Richtlijnen

Eigenlijk geen. Als je zorgt dat jouw of jullie verhaal doorgemaild is voor 15 april, kan je zonder problemen deelnemen aan de wedstrijd. Je verhaal mag dus zo kort of lang zijn als nodig. Let wel op dat het duidelijk en goed leesbaar is. We verwachten geen journalistieke werkjes maar natuurlijk is het fijner om een verhaal te lezen dat goed in elkaar zit. De inhoud geeft wel altijd de doorslag!

Wie graag deelneemt via zijn smartphone of tablet kan rechtstreeks zijn verhaal ingeven via www.anekdote.strikingly.com.  

Te onthouden data:
  • Doormailen anekdotes tot 15 april naar dorien.dewit@acv-csc.be
  • Jury selecteert 10 anekdotes
  • Online stemming op onze website van 1 mei tot 30 juni
  • De drie leukste anekdotes worden bekroond met een prijs op ons congres in november